Fliserens til din terrasse

Hold din terrasse flot med en fliserens

Er fliser i dine bolig blevet befængt af grimme, grønne belægninger? Så er det nok tid til at overveje en fliserens! Udover at mos og alger ikke er specielt pænt på ens terrasse, har det også en skadelig og nedbrydende effekt på fliserne. En af de mest effektive måder at bekæmpe alger på, uanset om det er på fliser, tage eller facader, består af en såkaldt algebehandling. Med en alge- og flisebehandling, kan du få din terrasse til at fremstå som ny.

Med stigende temperaturer og dermed et varmere vejr, begynder mange danskere at opholde sig mere udenfor i det danske sommervejr, og så er det vigtigt, at vi kan sidde på terrassen uden at være omgivet af grønne plamager. Dette gælder også når vi får gæster på besøg, hvor vi gerne vil sende et positivt signal om, at vi gør hvad vi kan for at vedligeholde vores bolig. Og langt de fleste boliger i Danmark har behov for en regelmæssig fliserensning.

Dette kan en fliserens gøre for din bolig

Sådan kan en fliserens beskytte din terrasse:

  • En fliserens kan forebygge skader på dine fliser
  • En fliserens kan holde din terrasse flot og præsentabel året rundt

Alger der sætter sig på fliser skal behandles, jo før jo bedre! Går der længere tid og har algerne fået lov til at vokse sig til større plamager, så kan de ikke kun gøre skade på fliserne. Man kan også risikere at falde og slå sig, fordi fliserne bliver glatte. Skader kan ske ved at fliserne slår revner, hvilket kan sprede sig til huset og give fugtskader. I sidste ende kan det blive en langt større omkostning, at skulle til at raperarere for algeskader, ens hvis man havde forebygget skaderne fra start.

Fliserens er med andre ord den bedste beskyttelse til din terrasse og holder alger og mos på afstand, så du kan nyde synet af flotte fliser. Derfor er en fliserens ofte den bedste måde at kommet problemet til livs.