Brusevæg i glas på badeværelse

Gør din bolig mere moderne med en brusevæg

De sidste år er det blevet meget populært at bruge en brusevæg i glas på badeværelset. Hvis man stadig bruger bruseforhænget i brusekabinen, kan det måske undre sig over, at den store glasplade er blevet en så populær løsning. Men undersøger man brusevæggens fordele, kan man se, at der er en hel del, der biddraget til et mere moderne og lyst hjem, hvilket flere og flere prioriterer, når de renoverer deres badeværelse. Hvis boligen skal fornyes eller forfriskes er brusevægge i glas altså med til at skabe det udtryk, som langt de fleste synes om. Her får du en forklaring på, hvad det er, der har gjort de danske brusevægge i glas så populære.

Tre fordele, der har sat gang i brugen af en brusevæg på badeværelset

Der er mange ting, man kan fremhæve som positive, hvis man vælger en løsning med en brusevæg i glas til badeværelset. Der er dog specielt tre, som skiller sig ud i forhold til det gammeldags bruseforhæng.

  • Der kommer mere lys ind i din bolig, hvis du bruger en brusevæg i glas
  • Det kan være væsentligt nemmere at få vandet af glasset
  • Det har store fordele, når de kommer til de andre møbler i rummet

Først og fremmest er det vigtigt at fremhæve, hvor meget brusevægge i glas gør for lysforholdene i rummet. Har man et vindue på badeværelset, kan lyset få lov at bevæge sig videre i rummet, fordi det blot skal forbi gennemsigtigt glas. Det betyder, at man nemmere kan vælge, når resten af møblerne i badeværelset skal placeres. For eksempel kan vælge sorte klinker, uden at det kommer til at få store konsekvenser for lysforholdende.

Dernæst kommer det praktiske aspekt. Det er nemlig ret simpelt at rengøre brusevæggene i glas, da de modsat bruseforhængene ikke bøjer. Det er dermed nemme at skrabe for vand, hvorefter man snildt kan tørre dem efter. Der er mange flere argumenter end disse, når det kommer til, hvorfor man skal købe en brusevæg.

Få mere inspiration til en brusevæg i glas på http://www.unidrain.dk/produkter/glassline/