Hæve sænkeborde kan med fordel bruges i din bolig.

Er hæve sænkeborde velegnet i en bolig?

Flere og flere virksomheder har fået øjnene op for hæve sænkeborde, der nemt løser udfordringerne med at få ansatte til at sidde ordentligt i løbet af en arbejdsdag. Således er der mange danskere på arbejdsmarkedet, der sidder ned det meste af dagen, og det kan både være farligt ikke at sidde ordentligt eller for længe i den samme stilling. Dette problem afhjælper hæve sænkebordet dog let, fordi bordene kan indstilles til lige præcis den højde, man måtte ønske. Dette giver ikke blot et bedre arbejdsmiljø for medarbejderne, det giver samtidig bedre resultater viser tal fra arbejdsmarkedet.

Hæve sænkeborde er lige så gode i det private hjem

Udfordringerne med at sidde ordentligt hører dog ikke kun til på jobbet. Mange danskere tager i dag deres arbejde med hjem, og kan let komme til at sidde flere timer med arbejde derhjemme. Her er det lige så vigtigt, at man sidder i en korrekt stilling, hvilket hæve sænkeborde er med at løse. Og i kombination med en ergonomisk kontorstol, kan man opnå de bedste vilkår for siddekomfort.

Endnu en fordel ved et hæve sænkebord er, at børn nemt kan gøre brug af skrivebordene. Da de er nemme at indstille, betyder det samtidigt, at børn ikke skal have hjælp til at regulere højden på bordet. Dermed kan de altså selv sætte sig til bords, så at sige. Det kan være en fordel, når de kommer alene hjem fra skole, og selv skal i gang med at påbegynde lektiearbejdet.

Hæve sænkeborde bliver ved at blive produceret i flere og flere materialer. Idag kan bordplader blandt andet fås i linoleum, laminat og finér, afhængig af hvad man foretrækker.  Dermed er der altså mange muligheder at vælge i mellem, og derfor skal man ikke være bekymret for, om man kan finde en model, der ikke ser for ”arbejdsrelateret” ud. Tænk over, hvad bordet skal bruges til, når I beslutter jer for, hvilken overflade I ønsker, at bordet skal have. Hvis der er børn involveret, er det altid en god idé med en hårdere overflade.