iPhone tilbehør og elektronik

iPhone tilbehør der er for sejt til at undvære

Hvis du har Smartphone, ved du sikkert godt, at der findes meget iPhone tilbehør, som kan give mobilen en lang række smarte funktioner. Det gælder især hvis du er den heldige ejer af en iPhone 6 og 6s, der byder på smart ny elektronik, der kan udnyttes af 3. part tilbehør. Det er vidt forskelligt, hvad man bruge de forskellige tilbehørsstykker til, og derfor er der næsten også noget til en hver smag. Nogle af de ting, der har den smarteste form for elektronik installeret, kan du se i denne artikel. Her gennemgås fem fede gadgets.

  • En mobilslyder, som er et stykke iPhone tilbehør til filmnørder
  • Et etui, der fungerer som værktøjskasse
  • En censor, der hjælper med at holde planterne vandet
  • Telefonudstyr, der kan hooke din SmartPhone til en fastnettelefon
  • Et ekstra kamera, der gør dig i stand til at filme 360 grader rundt

Det smarteste iPhone tilbehør giver din mobil udvidet funktionalitet

Disse fem ting er nogle af de opfindelser, der kan være med til at gøre vores hverdag smartere og nemmere ved hjælp af gadgets til mobiltelefoner. Tager man for eksempel den såkalte mobilslider, kan den skabe fede effekter, når man skal filme på sin iPhone. Her stiller du blot slideren på jorden, isætter din mobiltelefon, og så kan du ellers se frem til, at kameraet panorerer, når du vil have det til at gøre det. Der findes også udstyr, der kan give kameraet en 360 graders vinkel. Den slags tilbehør kaldes en dot.

Er du typen, der altid gerne vil have en oplukker med, kan du vælge et iPhone etui, der fungerer som værktøjskasse. Her er der en lille skruetrækker og en flaskeoplukker i, så man altid har det mest nødvendige ved hånden.

Du kan også få tilbehør, der hjælper med at vande planterne. Her sætter du blot en censor, der sidder i potteplanterne og måler mængden af vand. Et stykke smart iPhone tilbehør er også en gammel model af en fastnettelefon, som man kan sætte mobilen i, hvis man er træt af at snakke i en lille højtaler. Det er med andre ord kun fantasien der sætter grænser for, hvad elektronik og en smartphone kan udføre idag.

Find mere tilbehør, etuier, covers og smart elektronik til de seneste iPhone modeller her:

God fornøjelse! 🙂