Gadgets og iPhone tilbehør er populært.

iPhone tilbehør: Her er de tre bedste gadgets

Alle der har en iPhone er efterhånden klar over, at der findes en masse iPhone tilbehør, der kan gøre hele mobiloplevelsen en del sjovere. Hvad end det handler om sjov, spil eller ren overlevelse for din telefon, er det dejligt at have nogle gode gadgets, der gør oplevelsen med telefonen bedre. Her følger en liste over tre af de bedste gadgets, der findes til din iPhone på markedet.

Her er det bedste iPhone tilbehør

Markedet boomer med alt fra seriøse til sjove gadgets til iPhone. Ikke alle er lige praktiske men nogle skiller sig særligt ud, når man kigger på hvor mange brugere der rent faktisk anvender dem i hverdagen. Om dette iPhone tilbehør også er brugbart for dig må du selv vurdere:

Powerbank:

Et eksternt powerbank batteri til iPhone er efterhånden noget af vigtigste, du skal bruge til din mobil. Hvis du er en af de mange danskere, der er hoppet med på Pokémon-bølgen, der har ramt hele verden, har du sikkert allerede anskaffet dig en powerbank, der hjælper med at holde telefonens batteri i live. Det ekstra batteri er ikke særligt dyrt, og er uden tvivl investeringen værd.

Apples Home Kit:

Selvom Apples trådløse Home Kit til iPhone stadig er i opstartsfasen, og det er ikke alle danskere, der er bekendt med denne genialitet. Med Home Kit kan du tage styringen over din bolig gennem din iPhone. Det betyder, at du kan låse døren, tænde/slukke lyset, starte komfuret osv. selvom du sidder langt fra dit hus. Dette er uden tvivl en af de gadgets, vi kommer til at se meget mere til i fremtiden.

Beskyttelsesfilm:

Det kan måske lyde kedeligt, men beskyttelsesfilm og glas til iPhone er faktisk en af de mest geniale opfindelser, når det kommer til at passe på din mobil. Med et tyndt stykke film kan du styrke din skærms overlevelsesevne med mange procent. Specielt Panzer Glas er en super idé, hvis du ikke ønsker at iklæde din iPhone med et cover. Det er uden tvivl investeringen værd, og du kan lige så godt indrømme det: Du har tabt din telefon før, og du kommer til at gøre det igen.