Red din telefon med et iPhone cover eller etui.

Red din elektronik med et iPhone cover

Har du også prøvet at tabe din iPhone i WC-kummen? Bare rolig. Du er ikke alene. Slet ikke. iPhone-skader er nemlig et ganske udbredt fænomen. Her følger et kig på de mest gængse ulykker og hvordan du kan redde mobilens elektronik, hvis du anvender et iPhone cover eller etui.

Tre hyppige iPhone-skader

Her følger de fem iPhone-skader, som forhandlere/reparatører oftest støder på og som hurtigt kan gøre en ende på dit elektronik:

  • Glasskader: En splintret iPhone-skærm er den hyppigste årsag til, at det kan svare sig at være mobilreparatør. En klassisk udgave af skaden er den, hvor man har placeret sin telefon på skødet, mens man kører bil, og når man så stiger ud, så fortsætter telefonen mod asfalten.
  • Druknede iPhones: iPhones, der udsættes for vand, er desværre også en af de hyppigste tilfælde, som reparatører ser. En iPhone som er blevet tabt i toilettet, røget med i vaskemaskinen eller er endt på bunden af en pool er ikke et sjældent syn.
  • Frostskader: Her i den kolde tid, kan det være problematisk at glemme sin iPhone i bilen natten over. Ifølge Apple ligger en iPhones ideelle temperatur mellem 0-35 grader, og hvis det er køligere end det, så kan batteriet tage skade.

Løsningen på disse skadesproblemer skal findes i det cover, man vælger at påklæde sin iPhone med. Med et iPhone cover, der dækker både front- og bagside, minimerer du chancen for, at telefonen går i stykker ved tab fra hoftehøjde.

Det kan være svært at beskytte sin iPhone mod at ende i vaskemaskinen. Men det er heldigvis ikke sådan, at den selv springer derind. Derfor må man, ligesom i tilfældet med at lade den overnatte i bilen, appellere til iPhone-ejerens fornuft. Men skal man på ferie, og vil man gerne have sin iPhone med ved pool og strand, bør man uden tvivl investere i et vandtæt cover, der kan holde til, at ens sjove onkel skubber en i poolen for tredje gang.

Slip for skader – find dit nye iPhone cover hos Coolpriser