Algebehandling - mos og alger

Slip nemmest om algebehandling af din bolig

En algebehandling til din bolig kan være ret kompliceret, hvis man ikke får lavet den rigtigt. Der er typisk kun en rigtig god måde at få renset alle de alger, der for eksempel sidder på ens tag, fliser eller facade. Her skal man have fat i en god leverandør, der både er dygtig og tilbyder algebehandlinger til en konkurrencedygtig pris. Man kan dog også vælge selv lave algebehandlingen, selvom det kan være rigtig besværligt. Her får du en gør det selv guide til, hvordan du nemmest slipper fra opgaven, hvis du altså ikke vil gøre brug af en professionel algebehandler.

Udfør din algebehandling selv, få lidt hjælp eller brug en fagmand

Der er som udgangspunkt tre trin, når det kommer til algebehandlingen og gør det selv:

  • Enten kan du helt selv lave selve blandingen, der er i den enkelte algebehandling, så du altså laver arbejdet helt fra bunden
  • Du kan også købe behandlingen og derefter selv sprøjte den på
  • Sidst kan du få et professionelt algefirma til at ordne det

Hvis du selv vil sørge for den blanding, der skal fjerne algerne, kan du bruge rodalon. Det er ikke ligeså effektivt som mange af de ting, man sprøjter med, hvis man er garvet inden for faget. Men det kan tage mange af de alger, der sidder på taget.

Uanset, hvor du bor, vil der dog også være mulighed for at købe sig til blandingen. Har du f.eks. brug for en effektiv algebehandling i Odense, bør du derfor kontakte de forskellige firmaer i Odense og spørge, om du må købe noget algebehandlingsmiddel. Uanset om du selv vælger at lave blandingen eller køber den, kan du vælge at sprøjte den på taget med en hane eller alternativt en vandpistol.

Det er dog klart nemmest at få et professionelt firma til at ordne taget, dine fliser eller facade. Uanset om du skal have en algebehandling i Odense, København, Århus eller andre steder, gør det sig gældende og priserne er idag så lave, at det næsten ikke kan betale sig at gøre det selv.

Find en god algebehandling på Algeteknik.dk.